A Budai Várban sétáltunk egy vacogósat
melynek során szó szerint vadásztuk a napfényt, amely ez esetben nem csak világítást, hanem életmentő meleget is adott. Jegyesfotózás most kivételesen elmaradt, mert a pár már eleve úgy kért fel, hogy télen hívott pár héttel az esemény előtt. Szerencsére minden flottul ment, és a körülményekhez képest szó szerint ragyogó idő lett a kreatív esküvői fotózáshoz. A Mátyás templomnál kezdtük a fényképezős sétánkat. 
A Mátyás templom mögött folytattuk a fotografálást, közben tetszetős pozíciókat felvéve a Halászbástya körül. Nem mindenki fotogén, és nem mindenki szeret szerepelni, pláne a kamera előtt, az a jó, ha a végeredményen ez sosem látszik. Legalábbis, nekünk, esküvői és jegyesfotósoknak az a feladatunk, hogy mindig hozzuk ki a legjobbat, legtöbbet és legszebbet a kedves párból.
Javaslatomra végül a Budai Vár vége felé vettük az irányt, mert a Nemzeti Galéria és környéke csodálatos (háttér)helyszín az esküvő fotózáshoz. A mosoly és a hangulat szerencsére kéz a kézben járt, szóval nem a közérzetünk, csak az időjárás volt fagyos. Ez a hideg téli nap jó példa arra, hogy még egy igazán hideg téli napon sem lehetetlen az esküvői ruhás kinti kreatív fotózás, maximum ügyesebben kell menedzselni a rendelkezésre álló időt, hiszen egy megfázást semmi sem ér meg. Íme! Köszönöm a felkérést és a bizalmat!
​​​​​​​Ha ti is pont Budapesten vagy bárhol az országban szervezitek a nagy napotokat és nincs még esküvői fotósotok, vagy jegyesfotózásra vagy egy páros fotózásra vágytok; akkor keressetek bizalommal szudypeter@gmail.com címen, de az alábbi űrlap kitöltésével is könnyen felvehetitek velem a kapcsolatot! Találkozzunk mihamarabb, az első kávét én állom!
Submit
Thank you!