Keszthely a Balaton fővárosa látott vendégül esküvői fotózásra
Melyet a külföldről érkezett pár rendelt meg tőlem jóval a nagy nap előtt még Skype-on keresztül. Ez alkalommal elmaradt a jegyesfotózás, mert a szerelmespár egyenesen külföldről érkezett. A kikötőhöz beszéltük meg a találkozót, de a pár alapvetően egy városi sétát szeretett volna Festetics Kastély végcéllal. Éppen ezért, mielőtt elindultunk volna a többórás kreatív és paparazzi fotózásos utunkra, kértem, hogy a Balatonparton is legyen egy fotósorozat.
Az első fotómix a menyasszonyt mutatja be, Yulia ruháján látszik, hogy hidegebb időre is fel volt készülve. Szükség is volt a melegebb felsőrészre, mert felhős időnk volt, ami azonban cseppet sem csigázta el a kedvünket.

A menyasszony a hűvös időnek megelelően öltözött fel az esküvői fotózás során

Készülődős esküvői fotók is készültek a vőlegény ruházatáról a Keszthelyi Festetics Kastély parkjában. Maxim büszkén és rutinosan bújt bele ebbe a szerepbe és az ünnepi ruhába, hiszen Yuliával régóta egy párt alkotnak. Semmi megjátszás csak egy kis játékosság!

A vőlegény készülődése plusz néhány utolsó simítás és indulhat a balatonparti esküvő fotózás

És akkor elindultunk felfedező utunkra Keszthely városában a Balcsipartról indulva egészen a Festetics Kastélyig. Hagytam kibontakozni a menyasszonyt és a vőlegényt, sokszor előrementem vagy éppen lem,aradtam, hogy minél természetesebb képek készülhessenek, amik inkább spontának, nem pedig beállítottak. Persze a pár jól bírta a "gyűrődést" kifejezetten partnerek voltak egész délután. A vőlegény amúgy maga is fotós, talán ez is segíthette az esküvő fotózás alatt a kiváló kooperációt.

Ez a nap kettejükről és a köztük lévő harmóniáról szól, az esküvői fotókon is ezt szerettük volna ábrázolni

A keszthelyi esküvő fotózás jól reprezentálta a pár stílusát és érettségét

Annyira látszik, ha a szerelmespár nem gátlásos és fesztelenül mozog egy belvárosi utcán. Teszi ezt akár járókelőktől hemzsegve, kíváncsi szempárok kereszttüzében. Nos, Keszthelyen ezt éreztem és az esküvői fényképeken is pontosan ez jön át. Így, néhány évvel az eseményeket követően olyan jó volna velük újra találkozni. A Magyarországon fotografált esküvői párokkal gyakran összefutok akár hosszú évekkel a nagy nap után is, de ilyen szerencsém aligha lesz a külföldi párok esetén, bár ki tudja.

A Festetics Kastély elegáns háttér az esküvői fotózáshoz a Balatonpart közelsége adta extra előnyökkel

A Balatonparthoz közel van ez a keszthelyi park, ahol sokat sétáltunk és fotóztunk az esküvő alkalmából

Zöld parkok és virágos városi hangulat színesítette az esküvői fotózást Keszthelyen a Balaton északi partján

Végeztünk az esküvői fotózással és a sétával, majd a vőlegény javaslatára készítettünk közös fotót is, amelyen előkerült az ő (amúgy egy csúcs Canon DSLR) kamerája is.
Viszlát Yulia és Maxim! Viszlát Keszthely! 

A vőlegény kérésére készítettünk közös fotókat is az esküvői fényképezkedés után

Jóban rosszban életünk során - erről tanúskodnak az esküvői fotók, melyeket Keszthelyen készítettünk a moszkvai párocskával

Kedves Yulia és Maxim! Köszönöm a felkérést és a bizalmatokat a Balatonpartra és Keszthelyre szervezett esküvői fotózásra

​​​​​​​Akár Keszthelyen vagy máshol a Balaton környékén vagy máshol szervezitek a nagy napotokat, netán még nincs esküvői fotósotok, vagy jegyesfotózásra vagy egy páros fotózásra vágytok; akkor keressetek bizalommal szudypeter@gmail.com címen, de az alábbi űrlap kitöltésével is könnyen felvehetitek velem a kapcsolatot! Találkozzunk mihamarabb, az első kávét én állom!
Submit
Thank you!