A Parlament körül kezdtük a jegyesfotózást
Ahol az "improvizálva tervezett" fényképezésre minél alkalmasabb és inspiratív helyekre és sarkokra vadásztuk. Így készítettem el -magamat is meglepve- az alábbi azóta is kedvenc jegyesfotóimat a delikát üzlet előtt. Az volt a meglepő, hogy gyakorlatilag az első fotók ezek voltak, de már itt óriási flow alakult ki.

A Culinaris üzlet és a Parlament mellett is huncut jegyesfotók készültek

Az Országháztól úgy haladtunk tovább, hogy legyen egy Dunai kilátásunk arra a helyre, ahol megtörtént anno az eljegyzés. Ez a leánykérő hely a Budai oldalon, a Dunaparton lévő Batthyányi tér volt. Kértem a párt, hogy amikor fotózom őket, gondoljanak vissza az akkori eljegyzésen megélt érzésekre. Megható volt, át is jött a képeken. Persze gyakran váltották az ilyen meghitt pillanatokat szenvedélyes csókok, ahogy a lenti képmixben is látszódik.

A jegyesfotózás folytatódott a pesti Dunaparttal és a Batthyány térre való kilátással, mindezt a Parlament mellől

A jegyespár a Batthyány téren döntötte el, hogy össze kívánnak házasodni, szóval a leánykérés itt történt, erre emlékeztünk ezzel a jegyesfotóval

Szerelmes jegyes pillantások a Dunaparton, háttérben a Batthyány tér

A fényképezős séta közben felkapaszkodtunk a 2-es villamosra és nyomtunk néhány romantikus jegyesfotót menet közben. Attán jött a Lánchíd és környéke, rakpart meg egyebek.

Pesti rakparton folytattuk a jegyesfotózást, s közben a Lánchíd felé vettük az irányt

Aztán átosontunk a Lánchíd alatti ikonikus kis alagúton, persze itt is ész nélkül nyomtam az expo gombot a Nikon gépemen. A jegyespár minden hülyéskedésben benne volt, óriási érzésektől szikrázott a levegő. És következett a gyönyörű Lánchíd, itt kreáltunk beállított, kamerába nézős fotográfiákat is, íme.

A következő jegyesfotózási helyszínünk a Lánchíd és az alagút volt

Mivel mindketten a Budapesti Műszaki Egyetemre jártak, nem volt kérdés, hogy románcuk keltetőfészkét is útba ejtjük. Nagyon boldog voltam, hogy a jegyespárhoz kizárólag autentikusan kapcsolódó placcokat vettünk célba. Ugyanis ennek mindig átütő ereje és fontossága van a fotók hangulata szempontjából. Beszéljenek hát a képek, amikre oly büszke vagyok.

Előtörtek a megismerkedés felejthetetlen pillanatai, pont ez volt a cél, és hát imádtam ezeket a jegyesfotózás momentumokat

A Műegyetem egyik kedvenc helye Budán, a Kocka Büfé, a szerelmespár itt jött össze. Wow! Micsoda sztori! Nagyon köszönöm ezt az élményt!

A Műegyetem melletti legendás Kocka Büfé volt a szerelmespár első randijának helyszíne, ide látogattunk vissza

A Budapesti Műegyetem és környéke fontos helye volt közös életük első éveinek.

MTA TTK épülete Budán a Budapesti Műszaki Egyetem környékén szintén hozzájárult a jegyesfotózáshoz

Szerelmes pózolás a 4-es 6-os villamossal és további jegyesfotók a 2-es vonalán

Ez után következett Dunakeszi és a csodálatos naplementézés, ahol egy üveg bort is bontottunk, de poharakról és pokrócról sem feledkeztünk meg. Ja és a vizsla kutyusuk is velünk tartott, hihetetlen egy nap volt, sok boldogságot! Tartsatok velünk a blog következő fejezetében is, ahol a nyári esküvőt vesszük górcső alá.

Csodálatos naplemente szolgáltatta a ragyogó fényeket a jegyesfotózásunk utolsó állomásán Dunakeszin

Naplementés jegyesfotózás Dunakeszin

​​​​​​​Ha Budapestre vagy máshová szervezitek az házasságkötéseteket és nincs még esküvői fotósotok, vagy ceremóniától függetlenül szeretnétek jegyesfotózást vagy egy lazább páros fotózást; akkor keressetek bizalommal szudypeter@gmail.com címen, de az alábbi űrlap kitöltésével is könnyen felvehetitek velem a kapcsolatot! Találkozzunk mihamarabb, az első kávét én állom!
Submit
Thank you!