Belső-tó, Sajkod, Aszófő, Balatonfüred fotóstúra
Mi a közös a fenti 4 településben? Hát az, hogy egymás mellett helyezkednek el, éppen ezért könnyűszerrel bejártuk őket 1 nap alatt az esküvőre készülő párral, sok színes jegyesfotót készítve.
Kezdtük a Tihanyi-félsziget gyöngyszemével, a Belső-tóval. A család kutyája sem maradt otthon, végigkísért minket a fotós sétánkon.
A Tihany másik oldalán, az Aszófő felé eső öbölben található Sajkod, ahol tovább andalogtunk négyesben, főként paparazzi jellegű jegyesfotókat készítve. Ez egy isten háta mögötti, igen csendes hely, meghittebb páros portrék készítéséhez különösen alkalmas. Egy 2 km-es keskeny és romantikusan kanyargós út vezet végig a félsziget keleti oldalán, ahol a természetes nádasból ki-kibukkan a Balaton vize. Nincs két ugyanolyan pillanat, éppen ezért nincs két ugyanolyan szerelmes arckifejezés sem, improvizáltunk, de azt is mondhatjuk, hogy gyakoroltunk az esküvői fotózásra.
A Tihany-Sajkod jegyesfotózás után szerettünk volna egy virágos réten is fényképeket készíteni. Április lévén, emlékeztem, hogy Aszófő határában nyílik a pipacs és sok más színes virág. Átruccantunk hát és fotografáltam néhány emlékezetes képet a jegyespárról és hűséges Uszkár kutyájukról. 
Zárásként beültünk egy süti-kávé kombóra a Balatonfüredi Bergmann cukrászdába és természetesen itt is lőttünk néhány kedves emlékfotót, lezárva ezt az igen jól sikerült balatoni jegyesfotózást.
Ugyanebben az évben újra találkoztunk és a várva várt esküvőt is végigfotóztuk. A pár egyébként Németországban él és még az év elején kötöttünk szerződést esküvő fotózásra. A nagy távolság miatt anno januárban csak videóhívással tudtuk összehozni a találkozót, ekkor viszont vázlatosan meg is beszéltük ezeket a csodálatos balatonparti helyeket az esküvő fotózáshoz ajándékba kapott jegyesfotózáshoz.
Jegyesfotózás illetve esküvő fotózás árajánlathoz írjatok e-mail-t a szudypeter@gmail.com címemre, de a lenti űrlap segítségével is kapcsolatba kerülhetünk. Keressetek bizalommal!
Submit
Thank you!