A balatonparti esküvő fotózások számomra
mindig a hazaérkezés hangulatát adják, bármerről is érkezem. Veszprémi születésűként ez talán nem is meglepő. Neveltetésemhez és szocializációmhoz mégis a Balatonpart és elsősorban Zánka és a Hegyestűn található pincénk és az ott tapintható hamisítatlan vidéki hangulat járult hozzá. Miket éltem itt át? Na és miként járul ez hozzá máig is a környéken, elsősorban a varázslatos Káli-medencében tartott esküvő illetve jegyesfotózások hangulatához? Elsőként az alábbi zánkai szüretes képet érdemes megnézni, többet mond minden szónál.

1979-ben az apám által készített puttonnyal pózolok a zánkai szüretünkkor

A fenti mini puttonyt apukám készítette 1979-ben, hogy én is fontosnak érezhessem magam (az amúgy felnőttek számára megtartott) szüretkor. És persze azóta is minden évben készültek a jó kis olasz rizlingek, és a szüretek a legaranyosabb emlékeim közé tartoznak. Nem csoda, hogy máig is imádom a szőlősorok illatát és látványát, és szívesen kalauzolom errefelé a házasulandó párokat egy kis jegyesfotózásra vagy kreatív szabadtéri esküvő fotózásra.
Az alábbi fotók a kertünk néhány szegletét mutatják, elsőrorban azokat a tárgyakat, melyek hűen őrzik a vidéki, falusi, paraszti hangulatot.

Demizsonok és társaik őrzik a kertünk varázslatát Zánkán

Édesanyám szokott virágokat ültetni a préseinkbe

Egy farakást készítettem, majd feldobtam néhány díszítőelemmel

​​​​​​​Ha ti is szeretnétek jegyesfotózást és/vagy esküvő fotózást, akkor árajánlatért, időpont kérésért keressetek bizalommal ezen (szudypeter@gmail.com) az e-mail címen vagy az alábbi űrlap segítségével
Submit
Thank you!