Étel fotózás információk
Étel fotózás Budapest és vidék
Étel fotózás szolgáltatásom az egész ország területére vonatkozik. Az ételfotókat mobil stúdió felszerelés segítségével készítem, mindig a célnak leginkább megfelelő technikákat használva, természetes fény, lámpák, vakuk, hátterek, állványok és természetesen kiváló kamerák plusz objektívek segítségével. Az ételfotó árképzése több tényező függvénye, közös megegyezés alapján egyaránt tudok darabáras és óraáras konstrukcióval szolgálni megrendelőimnek. Budapest közigazgatási területén belül a kiszállás ingyenes, országosan az üzemanyag költség 60 Ft/km.

Étel fotós Budapest - food photography Budapest - ételfotós Budapest

Étel fotózást vállalok Budapesten és az ország egész területén. Az ételfotózást a helyszínre vitt stúdió felszerelésekkel oldom meg. Vállalok komplett étlapok (étlapokon lévő összes étel fotózása) teljes fotózását, új vagy megújított ételek fotózását, akár éttermi eseményekkel egybekötve (pl. borvacsorák, borestek, stb.), akár éttermi riport, staff fotókkal kiegészítve. Az étlap és az ételek fotózásának időpontja lehet pl. a kb. negyedévente szokásos étlapváltás (melyet általában próbafőzés előz meg, ekkorra érdemes időzíteni a gasztró (étel) fotózásokat is). Az esemény a megújított étlapokon szereplő új vagy variált ételek fotózásából, néha a stáb fotózásából, konyhai műveletekből, ellesett pillanatokból, riportjellegű képek készítéséből áll. A fenti fotózásokat összefoglaló néven gasztro fotózásnak vagy gasztronómiai fotózásnak hívom, mely magába foglalja az ételek és az éttermek külső és belső helységeinek fotózását, és a szakácsok, séfek, felszolgálók, étteremvezetők, sommelier, pultosok, vendégek, stb. fotózását is. Ételfotó ajánlatért keress bizalommal akár e-mail-en, telefonon, Skype-on!

Étel fotózás (gasztró fotózás) fotó felszerelés - fotó szolgáltatások

Az étel fotózáshoz szükséges stúdió felszerelés mobil, azaz bármilyen helyszínen könnyen telepíthető és használható. Gasztró fotózást általában a sütés-főzés közelében végzem, hogy az ételek minél frissebb állapotukban legyenek megörökítve. A helyszínen csupán üres asztalra, nyugodt, ideálisan diszkrét helységre és elektromos áramra van szükségem, a többi, étel fotózáshoz szükséges eszközt (világítás, lámpa, vaku, állvány, hátterek, fényformálók, derítőlapok, állványok, fényképezőgépek, kamerák, stb.) viszem magammal. Ételfotó ajánlatért keress bizalommal akár e-mail-en, telefonon, Skype-on!

Étel fotózás ára Budapest (és vidék) - fotó szolgáltatások

Budapesti étel fotózás esetén nem számítok fel üzemanyag költséget, Budapesten kívüli étel fotózás esetén a km díjszabás a megszokott 60Ft/km, az árakat pedig a feladatnak megfelelően alakítom ki a megrendelővel együtt. Ételfotó díjszabásnál egyaránt kérhető darabdíj és óradíj is, ételfotó ajánlatért keress bizalommal akár e-mail-en, telefonon, Skype-on!
Back to Top