Az esküvői fotókönyv
az egyik legkedveltebb maradandó emlék, erről lesz itt szó. Az esküvői fotókönyv a mai kor fotóalbuma, gyakorlatilag az esküvői fotók papíron való megörökítése. A fotóalbumok anno úgy készültek, hogy az analóg fotókat előhívás és nagyítás után papírképek formájában egy fotóalbumba ragasztottuk. Természetesen ekkortájt már léteztek "igazi" fotókönyvek, amelyben maguk a könyv lapjai vannak színesre nyomtatva és szerkesztve. A nagy áttörést mégis a digitális éra eljövetele hozta meg, egyrészt a digitális fotók egyből szerkeszthetők és laponként nyomtathatók, ezt csak a nyomdai technikák meghonosodása, azaz bekerülése az otthonokba jelentette. A modern szoftverek lehetővé teszik, hogy az ember az otthonában megszerkeszti a fotókönyveket, csakúgy akár egy esküvői fotókönyvet.

Budapesten a Budai Várban található a Halászbástya, ahol rengeteg esküvői fotózás zajlik évente, mi itt éppen egy fagyos téli napon "dolgoztunk" együtt a szebbnél szebb páros fotókon


Amennyiben szeretnétek egyedileg szerkesztett fotókönyvet készíttetni az esküvői fotóitokból vagy akár a jegyesfotózás külön anyagából, keressetek bizalommal. Az esküvőt megelőző találkozóról már esett szó, nos természetesen viszek néhány minta példányt, hogy kézzelfogható élményt kapjatok. Az esküvői fotó csomagok közül az extrás változatok természetesen eleve tartalmaznak fotókönyvet, melyből igény szerint sokszorosítani is tudok. Fotókönyv természetesen az egyéb fotózási alkalmak, pl. családi, ünnepi események megkoronázásaként is rendelhetők. Kérjétek ajánlataimat, írjatok a szudypeter@gmail címemre e-mailt!