Az esküvői fotók
általában 4-12 hét alatt készülnek el. Az esküvői képanyag elkészülte és az átadás időpontja függhet még a megrendelt extra szolgáltatásoktól, pl. zenés diavetítés (slideshow), albumok, fotókönyvek. Az esküvői fotók átadás előtt gondos utómunkákon esnek át, mely a képszerkesztés, retusálás, konvertálás folyamatok együttesét jelenti.
Az utómunkám stílusa egyedi, kérés esetén örömmel meghallgatom, illetve alkalmazok olyan utómunka kéréseket, kívánságokat, amiket ti fogalmaztok meg felém. Az esküvői fotózás korszerű utómunka nélkül ma már nehezen képzelhető el, erről itt nem kezdek el külön fejezetet, ha szeretnétek, beszélhetünk róla a személyes találkozónkon.

Az esküvő fotózása gyakran a menyasszony öltözködésének megörökíthető pillanataival kezdődik

Az elkészült esküvői fotókat pendrive-on adom át személyesen vagy posta, futár segítségével. Amennyiben rendeltetek fotókönyvet vagy bármilyen más szolgáltatást, pl. album, vászonkép, papírkép, stb. ezek átadását is meg tudjuk beszélni egyedi igényeitek szerint. Többször említettem már, hogy jelszóval védett online galériámat is szívesen rendelkezésre bocsátom, illetve a file-okat file-megosztó (Google Drive) segítségével is el tudom juttatni hozzátok, illetve szeretteitekhez. Ezt a szolgáltatást természetesen a jegyesfotózás képanyagához is elérhetővé tudom tenni. Ha bármilyen kérésetek, kérdésetek van, keressetek bizalommal e-mail-en a szudypeter@gmail.com címen.