Mi az esküvői album,
és mi az a jelszóval védett esküvői galéria? Hogy kerül ide a pendrive?
Kezdjük az esküvői albumnál! Amíg analóg fotókat hívattunk elő és nagyíttattunk, addig az esküvői album egy könyv volt, amibe beragasztottuk az esküvő legjobb és legfontosabb pillanatait megörökítő papírképeket.
Az én esküvői albumom már nem analóg, hanem egy online elérhető galéria. A diszkréció miatt jelszóval védem, az ide feltöltött esküvői képeket nyugodtan lehet nézegetni, letölteni - akár egyenként, akár az egészet egyben csomagolt file-ként.
A retro kedvelőinek természetesen örömmel készítek régies stílusú esküvői albumot is, illetve ti is könnyedén megtehetitek ezt otthonotokban, kitűnő közös alkotó tevékenység. Az elkészült esküvői anyagot régebben DVD-n adtam át, mára ez az adathordozó teljesen elavult kis tárolkapacitása és lassú elérési útja (olvasási sebesség) miatt. Áttértem a pendrive-ra, mely univerzálisan használható, variálható kapacitású flash alapú USB-s kompakt tárolóeszköz. Legtöbbször minimum 64GB-os USB 3.0 Sandisk, Kingston, Sony márkákat illetve típusokat használok. Én hiszek a praktikumban, szeretem a hasznos ajándékokat. Az esküvői fotók, slideshow, kis és nagy méretű képeket tartalmazó mappák átadását követően a pendrive-ok bármire felhasználhatók.
Majdnem el is felejtettem, hogy ilyen albumot akár a jegyesfotózás témájában is kérhettek, a részetekért keressetek e-mailen a szudypeter@gmail.com címen.

A spanyol Kanári szigetekhez tartozó Tenerife szigeten gyakran megfordultam esküvőket fotózva, íme egy a sok közül