Egy esküvőre való felkészülés számomra

nem csak a technika “checklist-en végigszaladás”, hanem minimum egy alkalommal lehetőleg személyes (civil azaz nem fényképezős) találkozó a leendő párral jóval (akár 1 évvel) esküvő előtt. Erre az alkalomra választunk egy csendes helyet, hogy minden tervet, részletet, kérdést, kérést meg tudjunk beszélni, időpontokat, helyszíneket, árajánlatot véglegesíteni, foglalót intézni, stb. egyszóval barátságosan eltöltsünk egy kis időt egymással.
Miért fontos ez? Hiszen az esküvő napján általában hosszú időt töltünk együtt, nem mindegy, hogy netán már ismerősként üdvözölhetjük egymást, vagy a házasságkötés napján mutatkozunk be, mely így kvázi egy vakrandi volna. Nos, ez utóbbi nem az én stílusom. Oly annyira, hogy 2 találkozási alkalmat említettem esküvő előtt. Mi a második? Hát a jegyesfotózás.

Ez a csók a Kanári szigeteken, Tenerifén csattant, ahol gyakran megfordultam esküvői fotósként

​​​​​​​
Minden esküvői csomaghoz vagy ajánlathoz ingyenesen biztosítok esküvő előtti fotózást, afféle jegyesfotózást, de nevezik úgy is, hogy e-session, előfotózás, laza páros kreatív fotózás, stb. Ez az esküvőt megelőző fényképezkedés valóban kötetlenebb keretet ad és fotózás szakmai szempontjából is elősegíti a házasságkötés napi vizuális feladatokat és magát az esküvő fotózást. Az esküvő előtti fotózás teljes képanyagát még házasságkötés előtt elérhetővé teszem, ekkor visszanézhetők a stílusok, arcok, színek, beállítások, pózok, utómunka stílus, retusálás mértéke, stb. Az esküvő napján szükség esetén az előkészületekkor, öltözködéskor, stb. jelen vagyok és diszkréten megörökítem ezeket az izgalmas és érzelemgazdag pillanatokat. Ez után minden olyan eseményt (kikérő, pohárköszöntő) kreatívan fényképezek, amit csak a szerelmespár kíván.
​​​​​​​