Budapesten esküvői fotózásra kiemelném a

Duna partot, a dunai hidakat, a Budai Várat, a belváros bármelyik részét, de szóba jöhet bármelyik szép park vagy tér vagy kedvelt városrész. Nagy kedvenc a Margit-sziget, a Hősök tere, az Andrássy út, a Bazilika környéke, a rakpartok, nem beszélve a parlament és környékéről. Egy budapesti esküvői fotózás nem zárja ki azt, hogy az esküvő előtti fényképezkedést valahol vidéken, vagy bárhol máshol, messze a fővárostól ejtsük meg. Az esküvő előtti fotózást leggyakrabban jegyesfotózásnak hívják, angolul engagement session (e-session), de nevezik előfotózásnak (casual pre-wedding shoot).​​​​​​​
​​​​​​​
Budapest a világ egyik legszebb, ha nem a legszebb városa, fővárosa, az itt megtartott esküvők hangulata és a budapesti esküvői fotók grandiózus hangulata mindenképpen említésre méltó. Azt is mondhatnám, hogy Budapest a világ egyik legszebb, ha nem a legszebb esküvő helyszíne, ahol különlegesen szép esküvői fotók készülnek évről évre. Ha vidéken tervezed az esküvődet és mégis szeretnél budapesti esküvői fotókat, erre is szívesen vállalkozom, akár az esküvői előtt vagy utáni időszakban. Jegyes fotózást is érdemes Budapestre szervezni, hiszen sokan itt ismerkedtek meg, sok jegyespárnak van kellemes emléke Budapestről. Ha kérdésed van, időpontot szeretnél foglalni, akár budapesti esküvői fotózás, vidéki esküvői fotózás kapcsán, keress bizalommal az elérhetőségeimen. Ha jelenleg nem tervezel esküvőt, és szeretnétek egy hangulatos páros fotózást Budapesten vagy más városban, akár külföldön, akkor is számíthattok rám. Családi fotókat is hasonló rugalmassággal készítek, megegyezés szerinti helyen és időben, hiszen családi fotózás is szintén gyakori megbízás, bátran keressetek! Ha van külföldi ismerősöd, aki Budapesten tervez esküvőt, bátran ajánld a fővárost és Magyarországot. Rengeteg ember, egyre több külföldi választja Budapestet esküvői helyszínnek, természetesen jómagam is örömmel teljesítek külföldi felkéréseket.
Esküvői fotó ajánlatért keress bizalommal e-mail-en a szudypeter@gmail.com címen keresztül, utána pedig rántsunk össze egy találkozót, nagy távolság vagy időhiány miatt online meeting-et, pl. Messenger, FaceTime, Zoom, Google, stb.
​​​​​​​