Veszprémben kreáltunk egy sokszínű jegyesfotózást
Melyet a Benedek-hegy, másnéven Szerelem-sziget körüli sétával nyitottunk. Veszprém egyik ikonikus pontja ez, romantikus jegyesfotózásunkat pedig a Séd patak csörgedezése, ötletes tájépítészet és buja növényzet kísérte. Gyönyörű időnk volt, a jegyespár önfeledt hangulatát nagy örömmel és sok szép fényképpel hálálta meg ez a ragyogó nap.

Jegyesfotózás a Veszprémi Vár környékén a Betekints-völgyben

A fotós séta végén felmásztunk a Veszprémi Várba, mely a Séd patak csintalansága után nagy kontrasztot a fotográfiáknak a fejedelmi építészetével. A várból elképesztő kilátás nyílik a Benedek-hegyre, a Viaduktra és a városképre I. István király és Gizella királyné szobrának társaságában.

Jegyesfotózás veszprémi helyszínek: Óváros tér, Veszprémi Vár, Szent István és Gizella szobor

Veszprém város élete az elmúlt évtizedekben rendesen felfejlődött és rengeteg látnivalóval szolgál az itt esküvőt tervező és házasulandó párok és csak simán idelátogatók számára is. Ahogy zártuk sétánkat a belváros szívében, az Óváros téren meglepett minket a mostanság gyakran felállított óriáskerék. Sokat nem kellett gondolkodni, hogy erre mi most fel fogunk szállni és a magaslati pontokból némi paparazzi fotókkal fogunk vagánykodni. Így tettünk, következzék hát a veszprémi jegyesfotózásunk legszédítőbb fejezete!

Jegyesfotózás Veszprémben az Óváros téren az óriáskerék hangulatával

​​​​​​​Ha ti is esküvőre készültök és még nincs fotósotok, esetleg esküvőtől függetlenül szeretnétek jegyesfotózást vagy bármilyen stílusú páros fotózást; akkor habozás nélkül írjatok e-mailt erre (szudypeter@gmail.com) a címre vagy az alábbi űrlap kitöltésével bátran vegyétek fel a kapcsolatot velem!
Submit
Thank you!