A veszprémi fotózásunkat a Balcsiparton folytattuk
Nem is akárhol. De ennyire ne szaladjunk előre! Amikor elindultunk a veszprémi jegyesfotózás után, eldöntöttük, hogy ha bármi érdekeset látunk, megállunk egy fotó erejéig. Az esküvő előtti "civil" fotózásokat egyszerűen imádom! Nincs két ugyanolyan pár, nincs két ugyanolyan hangulat és nincs két ugyanolyan stílus. Ahogy a Balaton, és a végcélul kitűzött Tihany Sajkod felé vettük az irányt, Felsőőrs előtt máris megálltunk. Ragyogó lehetőség tárult elénk egy festői pompás napraforgótábla formájában. Nikon D750 DSLR és Nikkor 24-70mm f2.8 beizzítva és bum bum bum. Ma már MILC kamerákkal fotózom, elsősorban Sony alpha 7 IV és Nikon Z5-tel, nem mintha ennek volna a legnagyobb jelentősége. Viszont tudom, hogy néha érdeklődtök, mit használok, hát a kezdetektől Nikont, majd később a Sony is beköltözött a fotóstáskámba az esküvő fotózások és minden egyéb professzionális fényképész megbízás során.

Jegyesfotózás egy Napraforgómezőben Veszprém és Felsőőrs között félúton

Következett, aminek következnie kellett, de persze bárhogy is alakult volna, egy jó esküvői fotós a jegyesfotózásokon is örömmel improvizál, legalábbis én imádok. A jó öreg Tihany beengedett minket és megkoronázta a napunkat. Szívemhez oly közel áll ez a félsziget, ugyanis 2 teljes nyarat töltöttem el itt 17 és 18 évesen nyári munkával. Csoda, hogy a fotós munkáim során is örömmel és büszkén invitálom ide az esküvőre készülő jegyespárokat?

Tihany-Sajkodi jegyesfotózás vizibiciklivel és strand hangulattal a nyári Balatonon

Bár esküvő fotózás során gyakran bepárásodik a szemem, hiszen megható képsorok játszódnak le előttem, azért ezeket a jegyesfotókat nézve sem marad szem szárazon.

A Balatonpart eldugott Tihany-Sajkod strandján hajóztunk ki ezzel a vizibiciklivel, hogy vagány jegyesfotókat kreáljunk

Fogalmunk sem volt reggel, hogy hova fogunk aznap eljutni, milyen élményekkel gazdagodunk a veszprémi és balatonparti jegyesfotózásunk során. Na jó, tervünk azért volt! Melynek kiötlésében örömmel segédkeztem, igyekezve impozáns terekkel és élményeket ígérő kirándulóhelyekkel tarkítani fotós utunkat. Így jutottunk el a Veszprémi és a Budai Várba, de hasonló megfontolások döntöttek a pezsgő Balatonpart mellett is. Köszönöm a megtisztelő élményt, nektek pedig az érdeklődést, természetesen az ugyanerről a párról készült esküvői fotókat se hagyjátok ki!

Jegyesfotózás Tihany-Sajkodon, melynek során a strandoltunk és vizibicikliztünk is

Naplemente hangulat a Tihany-Sajkod strandjáról kibicikilzve a jegyesfotózáson, háttérben a Csúcs-hegy

Menyasszony és vőlegény portréja a balatoni jegyesfotózáson Tihany-Sajkod strandján

Csók a balatoni vizibiciklin a Tihany-Sajkodi strandon jegyesfotózás közben

​​​​​​​Ha megállíthatatlanul közeleg a nagy napotok és lázasan készültök, nincs még fotósotok, vagy pláne, ha esküvőtől függetlenül is szeretnétek jegyesfotózást vagy személyreszabott stílusú páros fotózást; akkor vacillálás helyett írjatok e-mailt erre (szudypeter@gmail.com) a címre, de az alábbi űrlap kitöltésével is könnyen felvehetitek velem a kapcsolatot! Találkozzunk mihamarabb, az első kávét én állom!
Submit
Thank you!