A jegyesfotózás első felvonását
Budapestre, a Budai Várba szerveztük. Ez a fotózás az esküvői ruhában zajlott, a második jegyesfotózást pedig a Balatonpartra és Veszprémbe tettük. Azt pedig már hétköznapi, de elegáns ruhában csináltuk végig a kedves párral. Akkor most nézzük, hogy milyen képek születtek, miközben elkezdtük a fotós sétát a Budai Vár nyugati oldalán a Tóth Árpád sétányon.

Esküvő és jegyesfotózás a Budai Várban a Tórth Árpád sétányon Budapesten

A Budai Vár legvirágosabb sétánya után átmentünk a Dunaparti oldalra. A Tóth Árpád sétány után olyan gyönyörű látnivalókat érintettünk, mint a Mátyás templom és a Halászbástya. A fényképezést az esti órákra szerveztük, hiszen számítottunk a lemenő nap varázslatos hangulatára. Romantikáztunk, viccelődtünk, sétáltunk, táncoltunk, pózoltunk és paparazzi fotóztunk. Jól sikerült, mert nemcsak elvégeztük a feladatot, hanem jól is éreztük magunkat, a végén jóértelemben elfáradva és elégedetten ültünk be az autóba. Folytatása következik, amikor a Balatonparton, pl. Tihanyban, és a későbbi esküvő (fotózás) helyszínén Veszprémben fotografáltunk tovább.

Esküvő és jegyesfotók a Budai Várban a Mátyás-templom és Halászbástya díszítésével Budapesten

​​​​​​​Ha ti is szeretnétek jegyesfotózást és esküvő fotózást, akkor árajánlatért, időpont kérésért írjatok e-mailt erre (szudypeter@gmail.com) a címre vagy az alábbi űrlap kitöltésével vegyétek fel a kapcsolatot velem - bizalommal!
Submit
Thank you!