E-session fotózás
Az "e-session" fotózás egy rövidítés, amely az "eljegyzési fotózást" vagy "engagement session" fotózást jelenti. Ez egy olyan fotózási stílus, amely során a jegyespárt fényképezik az eljegyzési időszakban, általában azelőtt, hogy az esküvőre sor kerülne. Az e-session fotózás számos előnnyel jár, és lehetővé teszi a pároknak, hogy emlékezetes és kreatív képeket készítsenek a jegyespályafutásukról.​​​​​​​

Veszprémben a Séd patak mentén igen sokszor csattant a hitvesi csók a vidám jegyesfotózáson

Itt van néhány információ az e-session fotózásról:
Előkészületek: Az e-session előtt a fotós és a jegyespár egyeztetik a részleteket, beleértve a helyszínt, a ruhákat, a kiegészítőket és az időpontot. Fontos megtervezni a fotózást, hogy a kívánt stílust és hangulatot lehessen elérni.
Helyszín kiválasztása: Az e-session fotózás során a helyszín kiválasztása kulcsfontosságú. A jegyespár általában olyan helyszíneket választ, amelyek fontosak számukra, például ahol megismerték egymást, vagy olyan helyszínek, amelyek különlegesek számukra.
Kreatív ötletek: Az e-session fotózás lehetőséget ad a kreativitásra. A fotós és a jegyespár közösen kitalálhatnak különleges pozíciókat, témákat és ötleteket a képekhez.
Kényelem és relaxáció: Az e-session segít a jegyespárnak megszokni a fényképezést és az adott fotóst. Ez hozzájárulhat ahhoz, hogy az esküvői fotózáson természetesebben viselkedjenek, és kevésbé érezhetik magukat kényelmetlenül a kamera előtt.
Különleges emlékek: Az e-session fotók különleges emlékeket rögzítenek az eljegyzési időszakról. Ezek a képek megőrzik a jegyespár boldogságát, szerelmét és izgalmát ebben az időszakban.
Esküvői meghívókhoz és dekorációhoz: Az e-session fotókat gyakran használják az esküvői meghívók vagy az esküvői dekorációk részeként. Ezek a képek személyes és egyedi hangulatot teremthetnek.
Közös élmény: Az e-session fotózás egy közös élmény lehet a jegyespárnak. A közös tervezés és a képek elkészítése összekovácsolhatja a párt és segíthet nekik közelebb kerülni egymáshoz.
Az e-session fotózás kiváló módja annak, hogy emlékezetes és értékes képeket készítsenek a jegyespályafutásról. Az elkészült képek személyes és kreatív lehetőséget kínálnak, hogy megörökítsék a párok kapcsolatát és az eljegyzési időszakot, plusz felkészüljenek az esküvői fotózásra.