Budapest belvárosának számító Újlipótvárosban fotóztunk családi portrékat
Miután egy esküvőn találkoztunk anno és lencsevégre kaptam a szóbanforgó párt és kisfiát. Szóval most már időben és térben, távol az esküvői forgatag zajától a Szent István parkot és környékét választottuk a családi fotózáshoz. Az esküvői fotózások alkalmával sosem hagyom ki az ellesett, néha beállított képeket a násznép távolabbi családtagjairól, barátairól, vendégeiről. Az esküvői fényképek átadása után pedig a pár meg szokta osztani az összes képet egy link formájában, ahogy ebben az esetben is tették. Ezeknek a képeknek a böngészésekor leltek rá az itt látható szülők azokra a fotókra, amelyek alapján engem választottak egy kötetlen családi fotózásra. Mindig nagy örömömre szolgálnak az efféle alkalmak, hiszen imádom ezt a fotós szakmát.

Budapesten a Carl Lutz rakpart adta a családi fotózás egyik hátterét

Hogy pontosan miért imádom ezt a fotós hivatást? Mert a vizuális kommunikációban tudom legjobban kifejezni magam, mert szeretek örömet okozni a megrendelőimnek, és a családi fotózások során (is) kidomboríthatom egyéb (pl. technikai, kommunikációs és feladatmegoldó) képességeimet. Ezen kívül pedig nem ördögtől való, hogy munka hoz munkát, kliens hoz újabb klienst. Ez azért fontos, mert azon kívül, hogy például ezt a blogbejegyzést megírom és publikálom, nem szeretek nyomulni. Én a pull marketingben és a vonzás törvényében (is) hiszek. Ha tetszett ez a képanyag, vegyük fel a kapcsolatot!

Egy igéző pillantás a kisfiútól a Budapesti Szent István parkos családi fotózáson

Budapesten a Carl Lutz rakparton sétálva fotóztam ezt a képkockát a családról

Séta a Margitszigeten Budapest szívében a családi fotózás alkalmával

A rakparton is készítettünk családi fotókat a budapesti Dunaparton

​​​​​​ Ha szingli vagy páros portréfotókra, családi képekre vágytok Budapest környékén (vagy bárhol az országban), vagy nincs még esküvői fotósotok, keressetek bizalommal szudypeter@gmail.com címen. Természetesen az alábbi űrlappal is könnyen felvehetitek velem a kapcsolatot! Találkozzunk mihamarabb, az első kávét én állom!
Submit
Thank you!