Portré fotózás Budapesten a rakparton a Lánchíd környékén
Egy rövid kis portréfotózást szerveztünk a Parlament mellől indulva egészen a Széchenyi István térig, főként a Lánchídra fókuszálva, mivel ezt a gyönyörű hidat még külföldön is ismerik. Márpedig a portré modell is külföldről érkezett, és mindenképpen emlékezetessé szerettük volna tenni az ittartózkodást. Olvasd tovább a kültéri portréfotózás történetét!

A Dunaparton csináltunk portréfotózást a Budapest legszebb hídja, a Lánchíd mellett

Családi fotózás Budapesten a Szent István parkban és a rakparton
Egy esküvőn ismerkedtünk meg egymással, ahol gyakran fotózom a vendégsereget, köztük a kisgyerekeket is. Erre figyeltek fel a szülők az elkészült esküvői fotók láttán és elkérték az elérhetőségemet, hogy családi fotózásra kérjenek fel. Naná, hogy azonnal igent mondtam és örömmel vágtunk bele a megtisztelő feladatba. A többi már történelem, de szívesen elmesélem az egész családi portré fényképezkedés sztoriját a folytatásban.

Családi fotózás budapesti pillanatai a rakparton és a Szent István parkban

Esküvő fotózást improvizáltunk Budapesten a Carl Lutz rakparton
Miután én is részt vettem a polgári szertartáson, rögtönöztünk egy laza kültéri esküvő fotózást a pesti oldalon a Jászai Mari tér mellett. A templomi esküvő Budapest mellett lett megtartva egy későbbi időpontban, a lakodalmat pedig ugyancsak félig a főváros szélére szervezték a Hármashatárhegyen egy étteremben. A rakparti esküvői fényképekért kattints a blogbejegyzés folytatásához!

Budapesten a dunaparti Carl Lutz rakpart adta helyszín az esküvői fotózás során

Portréfotózással bízott meg Budapesten a Hármashatárhegyen
Egy fiatal pár babavárás meghitt időszakában. Ennek megfelelően találtuk ki a koncepciót, azaz egy nem megerőltető, de kellemesen dinamikus sétafotózást hoztunk össze. Így esett a választás a Budapest északi határában elfekvő Hármashatárhegyre. Olvass tovább a portréfotózás részletesebb bejegyzéséről.

Páros portréfotózás Budapesten a Hármashatárhegyen

Balatoni portré fotózás - Alsóőrs - Balatonfüred - Tihany - Sajkod
Ezeket a csodálatos településeket jártuk végig, hogy minél változatosabb hátteret varázsoljunk a portréfotózásnak. Veszprémből indultunk és az volt a koncepció, hogy adjunk dinamikát és változatosságot a képeknek. Tovább is van, mondjam még? Gyerünk, ha az egész fényképezéses történet érdekel!

Balatonparti portré fotózás - Alsóőrs, Balatonfüred, Tihany

Lovas portré fotózásra kértek fel Vácrátót mellett
Ahol a hölgy saját lovával ékeskedett, szóval nulla százalék megjátszás, és száz százalék autentikusság miatt könnyű dolgom volt. Pusztán a 600 kilós állat tekintélyt parancsoló méretei miatt kellett a szokásosnál óvatosabbnak lennem. Lévén Silver gyönyörű és jólnevelt ló, plusz Csilla profizmusa miatt eleve biztonságban éreztem magam, ezért hamarjában kezdetét vette a fényképezés, olvass tovább!

Lovas portré fotózás Vácrátóton

Esküvő fotózás zajlott a Balatonparton a Balaton fővárosában Keszthelyen
Méghozzá egy külföldről érkező párral egy hűvös tavaszi napon. A felhős délutánt a minden mókára kapható rutinos moszkvai szerelmespár vidám és barátságos viselkedése ellensúlyozta. Képes beszámolóért és további esküvői ruhás jelenetekért kattints ide.

Esküvő fotózás Keszthelyen a Balaton fővárosában

Esküvő fotózás zajlott a Balaton felvidék hangulatos tájain
Nevezetesen Vászoly és közvetlen környékén. A lokációt úgy kell elképzelni, hogy a Balatonparttól néhány km-re fekszik, Tihanyi-félsziget és Balatonfüred vonzáskörzetében, nagyjából egyenlő távolságra Balatonudvari, Örvényes, Pécsely, Dörgicse és Mencshely között. Sok apró meglepetéssel kedveskedtem a párocskának, már ami a helyen található szépségeket illeti; olvass tovább a részletes, esküvői fotókkal illusztrált beszámolójához.

Balatonpart Vászoly kreatív természetes esküvő fotózás

Téli esküvő fotózás volt terítéken Budapesten
Melyet egy február ötödikei napra tettünk és hamisítatlan hideg fogadott, de szerencsére ragyogó napsütéssel tompítva. Hősiesen dacoltunk az elemekkel, mármint nem én, hanem a jegyespár. A végén azért összehoztunk egy egészen vidám képanyagot, erről a nem mindennapi budapesti esküvő fotózásról bővebben itt találsz leírást.​​​​​​​

Kreatív esküvő fotózás télen a Budai Várban

Budai templomi esküvőtől a Millenáris és Városmajor parkon keresztül a Barabás Villában megtartott vacsora és lakodalomig
Nagyjából így tudom visszaidézni a pontos lokációkat, amelyeken szó szerint végigsétáltunk, rengeteget fotózva és felszabadultan improvizálva. Fantasztikus emlék marad ez a nap nekem, mint esküvői fotósnak. A blogbejegyzés folytatásában kísérletet teszek, hogy e soroknál némileg hosszabban, de még emészthető formában, rengeteg fotóval illusztrálva meséljem el az esküvő teljes napját, ehhez olvass tovább.

Rózsadomb templomi esküvő - Millenáris park és Városmajor kreatív esküvői fotózás - Barabás villa vacsora és lakodalom

Egész délután jegyesfotóztunk a Dunaparton
Mivel a jegyespár fővárosi illetőségű volt, itt ismerkedtek meg, és itt is kívántak összeházasodni, ezért logikusnak tűnt Budapest, mint jegyesfotózás helyszín. De a pesti Dunapartról indulva egészen Dunakesziig jutottunk és ott kísértük el a lenyugvó napot. Sőt még egy meglepetés is velünk jött, ha kíváncsi vagy, ne maradj le a folytatásról; a rengeteg fényképpel tarkított teljes jegyesfotó sztorit itt olvashatod.

Jegyesfotózás a Dunaparton Budapesten és Dunakeszin

A Hotel História Malomkert fejedelmi helyszínt adott az esküvőnek
Veszprémben, melyet tök véletlenül a születésnapomra szerveztek. Mivel egy kedves ismerős ajánlott be régebbi fotós munkáimból kifolyólag, és még télen, tehát kellőképpen "időben" történt a foglalás, és rokonszenvesek voltak a felkérők, azonnal igent mondtam. Ha tovább is érdekel, hogy milyen esküvői fényképek készültek a királynék városában, folytasd az olvasást!

Esküvő fotózás Veszprémben a Hotel História Malomkertben

Ha természetes környezetet kerestek az esküvő előtti jegyesfotózáshoz
Akkor irány a Balatonpart, irány a Tihanyi-félsziget és irány az oly szeretett Sajkod! Mindig megihlet, szóval firkáltam egy meglepő fényképekkel tarkított blog bejegyzést a strandolásba torkollt jegyesfotózásról.

Jegyesfotózás a Balatonparton Tihany-Sajkod strandján vizibiciklivel

Esküvő előtti jegyesfotózás Veszprémben
Mely során kimaxoltuk a szülővárosban is a fotós sétánkat. Fontos momentum, hogy a néhány héttel ez után következett esküvői rendezvény is itt kapott helyet Veszprémben, a Hotel História Malomkert esküvőkre is specializálódott vendéglátásával. Részletes beszámolóhoz és rengeteg vidám jegyesfotóhoz katt ide.

Jegyesfotózás Veszprémben a Vár környékén

Esküvő előtti jegyesfotózás Budapesten
Az esküvő Veszprémben volt, azonban az egyik jegyesfotózást Budapestre, a Várba szerveztük, a másikat pedig a Balatonpartra és Veszprémbe. A budapesti jegyesfotózás további részletei itt vannak.

Esküvő és jegyesfotózás a Budai Várban Budapesten

Miért imádok esküvőt fotózni a Balatonon?
Létezik rövid és hosszú válasz is. A rövid válasz: ide születtem és itt kezdtem el a fotózást. Hosszú válaszért nyisd meg ezt a blog bejegyzést.

A balatonakarattyai téli és tavaszi naplementés hangulatok is ideálisak esküvő vagy jegyesfotózásra

Esküvő fotózás a Veszprém melletti Bándon, a Kakukk vendéglő panzióban
Nem először és nem is utoljára jártam itt egy remek esküvőt megörökíteni. Az első alkalom még 1995-ben volt és Nikon D70 kamerát használtam, a mostaninál Nikon Z5 vázakat és Nikkor Z objektíveket vittem magammal. De nem is a technika a legfontosabb, hanem maga a világraszóló élmény, amelyen a menyasszony és vőlegény összeköti az életét. Tovább is van, mondjam még?

Esküvő fotózása Bándon a Kakukk vendéglő panzióban

Naplementés jegyesfotózás Nagyvázsony Nemesleányfalu határában
Az úgy volt, hogy egy óriási vihar jött közbe a jegyesfotózásra megbeszélt napon. Aznap koraeste a lovardában volt a találkozó a menyasszony lovának állandó szálláshelyén. Még lógott az eső, amikor megérkeztem, majdnem el is napoltuk az eseményt. Ekkor váratlan dolog történt. Olvass tovább, ha érdekel, volt-e végül jegyesfotózás.

Jegyesfotózás a Nagyvázsony melletti Nemesleányfalu határában

Ingatlan fotózás Budapest belvárosában
Mindössze egy órás munka volt ennek a kis csinos belpesti ingatlannak a lefotózása. Arról, hogy milyen megbízási díjjal vállalom hasonló lakásfotók elkészítését, milyen határidőkkel és milyen felbontásban és minőségben, olvass tovább.

Ingatlan fotózás Budapesten a belvárosban a Hold utcában - Airbnb marketing fotózás

Esküvő fotózás Nemesvitán a Káli-medencében
Ez az epizód gyakorlatilag az előző jegyesfotózás blogbejegyzés folytatása, melyben végigmegyünk az esküvő napján. Az esküvő Nemesvita egy csodálatos telkén volt, ami egy óriási szabadidő komplexum és lovasudvar egyben. A Káli-medence e vadregényes részén zajlott az egész esküvői ceremónia, részemről pedig az összes rendezvény és lakodalom fényképezése. További részlet az esküvő fotózásáról.

Esküvő fortózás Nemesvita településen a Káli-medencében, a Balatonparton


Jegyesfotózás a Balatonparton a Tihanyi-félszigeten a Belső tónál
A nyáron egybekelni készülő veszprémi jegyespárral a szülővárosához közeli helyet kerestünk és találtunk az esküvő előtti jegyesfotózáshoz. Egy tavaszi napon ellátogattunk hát a festői Tihany-félszigetre, azon belül is a Belső-tó partjára. A történet folytatásához kövess tovább!


Tihanyi jegyesfotózás fényképei: Belső-tó, Sajkod, Aszófő, Balatonfüred

Esküvő fotózás Budapest Balatonpart Káli-medence Veszprém
Szeretettel várom a házasságkötést tervező párok jelentkezését!
jegyesfotózás | készülődés, öltözködés | polgári esküvői ceremónia | templomi szertartás | kreatív páros fotózás | csoportképek | csokordobás |vacsora, lakodalom, buli
További esküvő fotózás infókért kattints ide​​​​​​​!

Esküvő fotózás országszerte, pl. Budapest Veszprém Balaton Káli-medence Zánka

Budapesti tavaszi fesztivál sétálós fotókkal
Egy tavaszi város fotózás csináltam Budapesten a Gellért-hegy környékén. A jelszó itt nem igazán Budapest "street photography", hiszen inkább hegyet másztam és távolról kémleltem a várost. Olvass tovább a fővárosi fényképezés kalandomról.

A Gellért-hegyről fotóztam, ahogy a jóöreg 47-es villamos átszeli a Szabadság hidat Budapesten

Back to Top